A kedvenceid a szerveren, az e-mail-címedhez kötve tárolódnak — frissítés, újratelepítés és másik eszköz után is megvannak. Jelszó nincs: egy 6 jegyű kódot küldünk.
Belépve:
Safariban fut: tedd a főképernyőre, akkor az alsó gombsor a képernyő aljára kerül és az értesítések is működnek.